• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вітаємо зі святом знань та початком навчального року!

Вітаємо зі святом знань та початком навчального року!

2020-09-01

/Files/images/image.png
Ось і настав цей день. Прийміть вітання з Днем знань - святом дитинства та юності, урочистою подією для тих, хто вчиться та навчає, хто веде до школи та зустрічає з неї, хто допомагає осягнути істини та спонукає до відкриттів і перемог.
Хочеться побажати, щоб цей день не був причиною печалі, а запам’ятався довгоочікуваними веселими зустрічами, завзятим і дзвінким сміхом, новими цікавими знайомствами і пробудженням спраги до знань. Щоб сил і терпіння вистачило на весь прийдешній рік! Високих оцінок, легких контрольних, цікавих уроків і вірних друзів, з якими все, що було вже сказано, легко здійсниться! Освітянам – натхнення та мудрості, радості за перемоги вихованців. Батькам – розуміння та якомога більше приводів для гордості за своїх дітей.
Особливо хвилююча ця дата для першокласників, героїв цього дня, оскільки для них усе вперше: перший дзвоник та перший урок, перший учитель та перші очікування
Випускникам відлуння дзвоника нагадує про те, що рік вимагатиме чималих зусиль, щоб впоратися з усіма випробуваннями.
Хай виправдаються всі надії, здійсняться найсміливіші мрії, а здобуті вміння стануть прекрасним стартом для нових досягнень!
Кiлькiсть переглядiв: 169

Коментарi